AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan sincap görmek

Kahve falında konuşan sincap görmek

Kahve falında konuşan sincap görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine inanılır.

Kahve falında konuşan sincap gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vaz geçmek ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında konuşan sincap görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında büyük sincap görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi sincap görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, mesleğine dört elle sarılacağına alamet eder.

Kahve falında sincap ısırması görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında evde sincap görmek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sincap öldürmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan sincap görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında sincapla konuşmak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir