AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek temizlemek

Kahve falında ördek temizlemek

Kahve falında ördek temizlemek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, sevindirici haberler alınacağına, içine fesat düşeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ördek temizlemek gördüyseniz:

  • Sevildiğinizi hissedebilir, mevcut ilişkilerinizi renklendirecek fırsatlar bulabilirsiniz veya yıldırım aşklarıyla sarsılabilirsiniz.

Kahve falında ördek temizlemek toparlanacağına, kendine geleceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına inanılır.

Kahve falında denizde siyah ördek görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek ve ördek görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ördek kafası görmek manevi olarak hasar alınacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında yabani ördek görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında ördek yumurta görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında ördek yavrusu beslemek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ördek yakalamak iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir