AnaSayfa / Genel / Kahve falında deveye ekmek vermek

Kahve falında deveye ekmek vermek

Kahve falında deveye ekmek vermek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında deveye ekmek vermek gördüyseniz:

  • Ortaklık veya iş birliği gerektiren konularda ya da ekip çalışmaları esnasında bazı problemler oluşabilir.

Kahve falında deveye ekmek vermek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına delalet eder.

Kahve falında yatan deve görmek varını yoğunu kaybedeceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devenin uçtuğunu görmek emeklerinin heba olacağına, uzun bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında deveden süt sağmak refah düzeyinin yükseleceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine delalettir.

Kahve falında deveyi koşarken görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devenin üstünde gelin görmek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına işarettir.

Kahve falında deveye yemek vermek sıkıntıların aşılacağına, dünya malı edineceğine işaret eder.

Kahve falında devekuşu kesmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, isteklerini yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir