AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan bitki görmek

Kahve falında konuşan bitki görmek

Kahve falında konuşan bitki görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında konuşan bitki gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebileceğiniz yönlere kaymalısınız.

Kahve falında konuşan bitki görmek yapılan çalışmaların heba olacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı bitki görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına delalet eder.

Kahve falında bitki dikmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine yorulur.

Kahve falında pamuk bitkisi görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda yeşil bitki görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi bitki görmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında bitki çayı demlemek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine inanılır.

Kahve falında büyüyen bitki görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir