AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı bulmak

Kahve falında arı bulmak

Kahve falında arı bulmak konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, eşi ile problemler yaşayacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, galibiyet kazanacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arı bulmak gördüyseniz:

  • Çözülmesi gereken problemler veya sonuca bağlanması gereken konular olabilir.

Kahve falında arı bulmak başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında arı ve bal peteği görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arı kovmak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşek arı öldürmek parasını ve işini kaybedeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş arı görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arı soktuğunu görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ticaret hayatına atılacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü arı görmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında sinek ve arı görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir