AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşamamak kekelemek

Kahve falında konuşamamak kekelemek

Kahve falında konuşamamak kekelemek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında konuşamamak kekelemek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir bayanı uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında konuşamamak kekelemek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin kekelediğini görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında korkudan kekelemek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğanın konuştuğunu görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında birilerinin konuştuğunu görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin biriyle konuşmamak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok konuşan birini görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, neşesini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kartalın konuştuğunu görmek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir