AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkudan kekelemek

Kahve falında korkudan kekelemek

Kahve falında korkudan kekelemek dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye yorulmaktadır.

Kahve falında korkudan kekelemek gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmelisiniz.

Kahve falında korkudan kekelemek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, başarıyla geleceğine işarettir.

Kahve falında konuşamamak kekelemek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına yorulur.

Kahve falında birinin kekelediğini görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında köpek korkutmak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birilerinden korkup kaçmak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında korku tüneli görmek beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında korkudan ayetel kürsi okumak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine işaret eder.

Kahve falında sürekli korkutulmak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir