AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerinin konuştuğunu görmek

Kahve falında birilerinin konuştuğunu görmek

Kahve falında birilerinin konuştuğunu görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında birilerinin konuştuğunu gördüyseniz:

  • Yapabilecekleriniz konusunda kendinizi hafife alıyorsunuz.

Kahve falında birilerinin konuştuğunu görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birilerini kavga ederken görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birilerinden kaçmak saklanmak tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öpüşen birilerini görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, ekmek bulamayacağına yorulur.

Kahve falında birilerinin uyuduğunu görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında birilerini gözetlemek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına tabir olunur.

Kahve falında birilerini saklamak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında birileriyle sohbet etmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir