AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür atmak

Kahve falında kömür atmak

Kahve falında kömür atmak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, kazancın çoğalacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kömür atmak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken seçimler ya da verilmesi gereken kararlar uykularınızı kaçırıyor olabilir.

Kahve falında sobaya odun kömür atmak işine dört elle sarılacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sobaya kömür atmak yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan sobaya kömür atmak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, umduklarını bulamayacağına işarettir.

Kahve falında kürekle kömür atmak sevilen ve sayılan biri olunacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine inanılır.

Kahve falında kömür atmak yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kömürü görmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, başarının garantileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kömür madeni bulmak düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan kömür çıkarmak hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir