AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür süpürmek

Kahve falında kömür süpürmek

Kahve falında kömür süpürmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına delalet eder.

Kahve falında kömür süpürmek gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu inatçı bir kişiye anlatmaya çalışırken zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında kömür süpürmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında kömür kamyonu görmek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına işarettir.

Kahve falında kömür dağı görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında çuvala kömür doldurmak insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında kömür vermek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında denizden kömür çıkarmak kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kamyon kömür görmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine delalet eder.

Kahve falında kömür maden görmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir