AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kamyon kömür görmek

Kahve falında bir kamyon kömür görmek

Kahve falında bir kamyon kömür görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, kazancının bereketleneceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, haneye nifak gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kamyon kömür gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz konusunda net olmalısınız.

Kahve falında bir kamyon kömür görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kamyonda kömür görmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kamyonla kömür görmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kamyonla kömür taşımak başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kömür kamyonu görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kömürlerin çalındığını görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maden kömürü görmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına yorulur.

Kahve falında kok kömür görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir