AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansör kazası görmek

Kahve falında asansör kazası görmek

Kahve falında asansör kazası görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, kazancında bereketin artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında asansör kazası gördüyseniz:

  • Gelişmeler kadınlarda vatka modasının geri gelmesi kadar sürpriz olabilir.

Kahve falında asansör kazası görmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında asansörde asılı kalmak sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına işaret eder.

Kahve falında asansörle yerin dibine inmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında asansörde sıkışıp kalmak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine yorulur.

Kahve falında asansöre binip inmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asansörde fare görmek fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asansörle yukarı çıktığını görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörle üst kata çıkmak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, üzüntü yaşamaya işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir