AnaSayfa / Genel / Kahve falında köz tutmak

Kahve falında köz tutmak

Kahve falında köz tutmak sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, çaresiz kalacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında köz tutmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda çevrenizdeki kişilere ne yapmak istediğinizi veya nasıl yapmak istediğinizi anlatırken güç anlar yaşanıyor olabilir.

Kahve falında köz tutmak parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine inanılır.

Kahve falında köz ve ateş görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı köz biber görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, çarelere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan köz görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, onun kıymetini her daim bileceğine alamet eder.

Kahve falında sigara közü görmek duygularının karşılık göreceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında ateş közü görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında közde mısır pişirmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, daha sonra işlerin açılacağına yorulur.

Kahve falında odun közü görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir