AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansör yapmak

Kahve falında asansör yapmak

Kahve falında asansör yapmak hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında asansör yapmak gördüyseniz:

  • Sırları ifşa etmeniz durumunda duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında asansör yapmak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında asansörle gökyüzüne çıkmak zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında asansöre binmek ve kaçmak yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörde uçmak herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asansörle birlikte düşmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörle binmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörden yukarı çıkmak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında asansörle aşağı inmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, kar sağlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir