AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta komşu görmek

Kahve falında hasta komşu görmek

Kahve falında hasta komşu görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında hasta komşu gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında komşunun hasta olduğunu görmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında komşunun hastalandığını görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında hasta komşusunu görmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında komşuyu hasta görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında komşunu hasta görmek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine delalet eder.

Kahve falında komşusunu hasta görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşusunun hasta olduğunu görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında hasta komşu görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir