Kahve falında komşunun ayakkabısını giymek

Kahve falında komşunun ayakkabısını giymek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında komşunun ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Yaratıcı düşünmeniz geçmişte anlamakta zorluk çektiğiniz bazı konuları anlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında komşunun ayakkabısını giymek sağlığını da kaybedeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına tabir olunur.

Kahve falında komşudan ayakkabı almak sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşuya ayakkabı görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun ayakkabısını görmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşusunun gelinlik giydiğini görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun gelinlik giydiğini görmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, böylelikle yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun terliğini giymek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni ayakkabı almak ve giymek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir