AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşusunu gelinlikli görmek

Kahve falında komşusunu gelinlikli görmek

Kahve falında komşusunu gelinlikli görmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında komşusunu gelinlikli gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelen gelişmeler zaman alıcı olabilir veya bazı konuların tümüyle yeniden değerlendirilmesi gerekebilir.

Kahve falında komşunu gelinlikli görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Kahve falında komşusunu gelinlikli görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun gelinlik giydiğini görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında komşunu gelinlikle görmek yeni işlere atılacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında komşu kızını gelinlikle görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına inanılır.

Kahve falında komşusunun gelinlik giydiğini görmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine işarettir.

Kahve falında komşunun yemek getirdiğini görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşu kızına sarılmak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir