AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşusunun erkek çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında komşusunun erkek çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında komşusunun erkek çocuğu olduğunu görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, elindekileri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşusunun erkek çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Bakış açınızı yenileyebilir, yeni yöntemler geliştirebilir, yeni bağlantılar kurabilir veya yeni bir yolda yürümeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında komşusunun erkek çocuğu olduğunu görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun erkek çocuğunu görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında komşu çocuğunun öldüğünü görmek bununla yüceleceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Kahve falında komşusunun çocuğu olduğunu görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına delalet eder.

Kahve falında komşunun çocuğunu görmek patron koltuğuna geçeceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalet eder.

Kahve falında komşu çocuğu görmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Kahve falında komşu çocuğunu dövmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun çocuğunu emzirmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir