AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun erkek çocuğunu görmek

Kahve falında komşunun erkek çocuğunu görmek

Kahve falında komşunun erkek çocuğunu görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşunun erkek çocuğunu gördüyseniz:

  • Açık sözlüsünüz.

Kahve falında komşusunun erkek çocuğu olduğunu görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine işaret eder.

Kahve falında komşunun erkek çocuğunu görmek emeklerinin yarıda kalacağına, sağlığına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında komşu çocuğunu dövmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında komşunun çocuğunu sevmek kazancının çok düşeceğine, saygınlık kazanacağına inanılır.

Kahve falında komşu çocuğu görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun çocuğunu emzirmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun çocuğunu görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında komşusunun çocuğu olduğunu görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir