AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun çocuğunu emzirmek

Kahve falında komşunun çocuğunu emzirmek

Kahve falında komşunun çocuğunu emzirmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında komşunun çocuğunu emzirmek gördüyseniz:

  • İşinizde size olumlu gelişmeler sağlayabilecek güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında komşunun çocuğunu emzirmek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşu kızını emzirmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında komşunun bebeğini emzirmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine delalet eder.

Kahve falında büyümüş çocuğunu emzirmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir çocuğu emzirdiğini görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, dertlerin ve sorunların artacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğu doğurup emzirmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, yolunda devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu emzirmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının erkek çocuğunu emzirmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir