AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörde fare görmek

Kahve falında asansörde fare görmek

Kahve falında asansörde fare görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörde fare gördüyseniz:

  • Başkalarına baskı yapmamanızda fayda var.

Kahve falında asansörde fare görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında asansörle hızla yukarı çıkmak arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında hızlı asansör görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, çalışmalarının beğenileceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlikle asansöre binmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansörde sıkıştığını görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansörle inip çıkmak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında asansörden boşluğa düşmek çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık asansör görmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir