AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuya bulgur vermek

Kahve falında komşuya bulgur vermek

Kahve falında komşuya bulgur vermek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşuya bulgur vermek gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızda karşılaştığınız insanlara karşı daha sıcak davranın.

Kahve falında komşuya bulgur vermek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında bulgur doldurmak çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bulgur pişirmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına yorulur.

Kahve falında etli bulgur pilavı pişirmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında bulgur satmak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine işarettir.

Kahve falında bulgur pilavının içinde kurt görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına inanılır.

Kahve falında çiğ bulgur yemek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, sorunların biteceğine işarettir.

Kahve falında bulgurdan köfte yapmak yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir