AnaSayfa / Genel / Kahve falında komsunun evini temizlemek

Kahve falında komsunun evini temizlemek

Kahve falında komsunun evini temizlemek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına tabir olunur.

Kahve falında komsunun evini temizlemek gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmalı, öfkenizi veya sevginizi abartılı gösterilerden uzak şekilde ifade etmelisiniz.

Kahve falında komsunun evini temizlemek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komsunun evinin yandığını görmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komsudan para almak anne baba duasının alınacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komur almak daha iyi imkânlara sahip olacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin evini temizlemek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında baba evini temizlemek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin bahçesini temizlemek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğin birinin evini temizlemek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir