AnaSayfa / Genel / Kahve falında komsudan para almak

Kahve falında komsudan para almak

Kahve falında komsudan para almak hayırlı işe, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komsudan para almak gördüyseniz:

  • Olmadık bir şekilde daha duyarsız olmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında komsudan para almak kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, kurtuluşa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında komsunun evinin yandığını görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, fal sahibinin kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komsunun evini temizlemek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında komur almak iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında birine para uzatmak hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birine para vermek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına işarettir.

Kahve falında bozuk para aramak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında yerden para topladığını görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir