AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba evini temizlemek

Kahve falında baba evini temizlemek

Kahve falında baba evini temizlemek kazancının bereketleneceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baba evini temizlemek gördüyseniz:

  • İlerleme kaydetmek ya da kendinizi göstermek istediğiniz konularda tam olarak bulunmanız gereken yerdesiniz.

Kahve falında baba evini temizlemek çok büyük hayır duaları alacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun birinin evini temizlemek insanları hak yoluna çağıracağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine yorulur.

Kahve falında evin önünü temizlemek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin evini temizlemek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalet eder.

Kahve falında komsunun evini temizlemek geçimi zorluklarla kazanacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin evini temizlemek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında evini temizlemek kötü günler geçireceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişinin evini temizlemek huzurlu hissedileceğine, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir