AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin evini temizlemek

Kahve falında annesinin evini temizlemek

Kahve falında annesinin evini temizlemek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, eline para geçeceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında annesinin evini temizlemek gördüyseniz:

  • İşinizi arka planda bırakıp, arkadaşlarınıza, ailenize veya hoşlandığınız şeylere odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında annesinin evini temizlemek birden fazla ortakla iş kurulacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin evini temizlemek bunun farkına varacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annemin evini temizlemek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında evin bahçesini temizlemek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına işaret eder.

Kahve falında sevmediğin birinin evini temizlemek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birinin evini temizlemek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin tavanını temizlemek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, zor bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin etrafını temizlemek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir