AnaSayfa / Genel / Kahve falında komur almak

Kahve falında komur almak

Kahve falında komur almak yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, her zaman hürmet göreceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına yorulur.

Kahve falında komur almak gördüyseniz:

  • Bir konuda başlangıç yapmanız ya da girişimde bulunmanız için fırsatlar oluşabilir.

Kahve falında komsudan para almak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında komur almak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine yorulur.

Kahve falında komsunun evini temizlemek onuruna ve şerefine leke süreceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına yorulur.

Kahve falında komsunun evinin yandığını görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir