AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun evini temizlediğini görmek

Kahve falında komşunun evini temizlediğini görmek

Kahve falında komşunun evini temizlediğini görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, kötü duygularından arınacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında komşunun evini temizlediğini gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun insanlarla görüşüp veya pazarlık ettiğiniz durumlarda aşırı isteğinizi belli etmemeniz, kendinizi ağırdan satmanız gerekiyor.

Kahve falında komşu evini temizlemek büyük bir borcun altına gireceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında komşunun evini temizlediğini görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşusunun evini temizlemek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında komşu evi temizlemek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında komşunun evinde uyumak refah içinde yaşayacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında komşunun evini süpürmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine işarettir.

Kahve falında komşusunun evini görmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski komşunun evine gitmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir