AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu evi temizlemek

Kahve falında komşu evi temizlemek

Kahve falında komşu evi temizlemek onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, gözyaşına boğulacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, yollarını ayıracağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, düşman malından yemeye, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına inanılır.

Kahve falında komşu evi temizlemek gördüyseniz:

  • Hiçbirşeye garanti gözüyle bakmamalısınız.

Kahve falında komşu evi temizlemek geleceğe dair planlar yapacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında komşu evini temizlemek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, varlıklı kimse olacağına delalettir.

Kahve falında komşunun evini temizlediğini görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşusunun evini temizlemek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında komşuyla ev değiştirmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, sürekli tartışacağına işaret eder.

Kahve falında komşunu evden kovmak büyük bir başarıya ulaşılacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında komşunun evi görmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında komşunun eve geldiğini görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir