AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu evini temizlemek

Kahve falında komşu evini temizlemek

Kahve falında komşu evini temizlemek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına, âlim kişiler arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında komşu evini temizlemek gördüyseniz:

  • Maddi veya aileyle ilgili konuları kendi yararınıza çevirmenin yollarını bulmalısınız.

Kahve falında komşusunun evini temizlemek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, hayattan her istediğini alacağına işaret eder.

Kahve falında komşu evini temizlemek şansın kapanacağına, bazen umutlarını yitireceğine yorulur.

Kahve falında komşunun evini temizlediğini görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşu evi temizlemek fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına rivayet eder.

Kahve falında komşusunun evinin yandığını görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında komşunun evinin yıkıldığını görmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşu evinin yandığını görmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında komşunun evinde yılan görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir