AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansör tamir etmek

Kahve falında asansör tamir etmek

Kahve falında asansör tamir etmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, içinin rahat edeceğine, ömür boyu devam edeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında asansör tamir etmek gördüyseniz:

  • Yanlız haberleşmede bazı aksaklıklar olabilir.

Kahve falında asansör tamir etmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında banyo tamir etmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine delalet eder.

Kahve falında eski araba tamir ettirmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencere tamir etmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tamircisi görmek aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçak tamir etmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kilidi tamir etmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına inanılır.

Kahve falında tamirci görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir