Kahve falında komşudan yorgan almak

Kahve falında komşudan yorgan almak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, ele geçen kazancın artacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşudan yorgan almak gördüyseniz:

  • Kimseden yardım istemeden kendi çabalarınızla bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında komşudan yorgan almak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında komşuya yorgan vermek daha fazla gelir elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yorganları toplamak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi yorgan dikmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yorgan hurcu görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yorganı kaybetmek sıkıntıların son bulacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çeyizlik yorgan görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil yorgan görmek vaaz ve nasihate, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir