AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birine para vermek

Kahve falında ölen birine para vermek

Kahve falında ölen birine para vermek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hakkını alacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında ölen birine para vermek gördüyseniz:

  • Yönünüzü bizzat yapacağınız araştırmalara göre belirlemelisiniz.

Kahve falında kağıt paranın yırtıldığını görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalettir.

Kahve falında parayı gömmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında tefeciye para vermek umutsuz olacağına, üzüleceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait parayı almak hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında cebinden para çıkarmak sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine işaret eder.

Kahve falında para bozmak manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi para görmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında kağıt parayı çaldırmak işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir