AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu oğlu görmek

Kahve falında komşu oğlu görmek

Kahve falında komşu oğlu görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında komşu oğlu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla planlar yapabilir, işe daha keyifli şekilde gitmenin yollarını arayabilir veya iş saatlerinizi farklı şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında komşunun oğluyla öpüşmek bir fitne çıkarmaya, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına inanılır.

Kahve falında komşu oğlu görmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, koyu sohbetler edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşu oğluyla evlenmek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşusunun oğlunu görmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında komşu para vermek ticarette şansının düşeceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşuya misafir olmak özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında komşu kızına sarılmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında komşunun bebeğini görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir