AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşusunun oğlunu görmek

Kahve falında komşusunun oğlunu görmek

Kahve falında komşusunun oğlunu görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine rivayet eder.

Kahve falında komşusunun oğlunu gördüyseniz:

  • Yepyeni şeyler yapmak gerekiyor.

Kahve falında komşu oğluyla evlenmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına işaret eder.

Kahve falında komşu oğlu görmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında komşusunun oğlunu görmek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında komşunun oğluyla öpüşmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında komşuya beddua etmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına tabir olunur.

Kahve falında komşusu ölmek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşusunu öldüğünü görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında komşunun evi görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir