AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun oğluyla öpüşmek

Kahve falında komşunun oğluyla öpüşmek

Kahve falında komşunun oğluyla öpüşmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine delalet eder.

Kahve falında komşunun oğluyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Yardım teklifleriniz maddi getirisi olan durumlara dönüşebilir.

Kahve falında komşusunun oğlunu görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşu oğlu görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sermayesinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında komşu oğluyla evlenmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun oğluyla öpüşmek düşlediği evliliğin gecikeceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında komşusuna yemek vermek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında komşunu evden kovmak uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yeni bir eve sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında komşuda altın görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine inanılır.

Kahve falında komşu evini temizlemek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir