AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun hamile olduğunu görmek

Kahve falında komşunun hamile olduğunu görmek

Kahve falında komşunun hamile olduğunu görmek sıhhat kazanacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, ticaretinin gelişeceğine, makamının ve ününün artacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına inanılır.

Kahve falında komşunun hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ekonomik başlıkları ilgilendiren konularda uzlaşmacı olmanız da fayda var.

Kahve falında komşunun kızını hamile görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşusunun hamile olduğunu görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında hamile komşu görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşusunun hamile olduğunu duymak rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında komşumu hamile görmek darlığa düşeceğine, aşama göstermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında komşunun hamile olduğunu görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında komşunu hamile görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına yorulur.

Kahve falında hamile komşusunu görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir