AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu evini görmek

Kahve falında komşu evini görmek

Kahve falında komşu evini görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, kıdem atlayacağına tabir olunur.

Kahve falında komşu evini gördüyseniz:

  • Birçok konuda, önemli kişilerden destek görmeniz olasıdır.

Kahve falında komşunun evinde düğün görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına delalettir.

Kahve falında komşunun evini su bastığını görmek şansının da açık olacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun evinde cenaze görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşu evinin yıkıldığını görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun evini temizlediğini görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun evinde yatmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına alamet eder.

Kahve falında eski komşunun evine gitmek büyük sıkıntılar yaşanacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun evinde oturmak doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir