AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu evinin yıkıldığını görmek

Kahve falında komşu evinin yıkıldığını görmek

Kahve falında komşu evinin yıkıldığını görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına alamet eder.

Kahve falında komşu evinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan gelişmeleri önemsemenizde fayda var.

Kahve falında komşunun evinin yıkıldığını görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına alamet eder.

Kahve falında komşunun evini yıkılmış görmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına inanılır.

Kahve falında komşusunun evinin yıkıldığını görmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşu evinin yıkıldığını görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının evinin yıkılmasını görmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına alamet eder.

Kahve falında yıkılan evin altında kalmak hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına delalettir.

Kahve falında başka birinin evinin yıkıldığını görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, başarısının yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin yavaş yavaş yıkıldığını görmek atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir