AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun çocuğunu kaybetmek

Kahve falında komşunun çocuğunu kaybetmek

Kahve falında komşunun çocuğunu kaybetmek terfi alacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun çocuğunu kaybetmek gördüyseniz:

  • Denemeden anlayamazsınız.

Kahve falında komşunun çocuğunu kaybetmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşusunun çocuğu olduğunu görmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşusunun erkek çocuğu olduğunu görmek kişinin kazancının artacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında komşu çocuğu görmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına delalettir.

Kahve falında komşunun çocuğunu emzirmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bolluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında komşunun çocuğunu dövmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında komşunun çocuğunu görmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, huzursuzlukların son bulacağına yorulur.

Kahve falında komşunun erkek çocuğunu görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir