AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolye düşürmek

Kahve falında kolye düşürmek

Kahve falında kolye düşürmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolye düşürmek gördüyseniz:

  • Özel kişilerle planlarınızı paylaşmanız durumunda planlarınızın başarı şansı artabilir.

Kahve falında altın kolye düşürmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine inanılır.

Kahve falında kolye düşürmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşı düşmüş kolye görmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kelebek kolyesi görmek doğru kararların alınacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın kolyenin kopmasını görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kendine kolye takmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine, keyfin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında kolye yemek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının altın kolye taktığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir