AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kolyenin kopmasını görmek

Kahve falında altın kolyenin kopmasını görmek

Kahve falında altın kolyenin kopmasını görmek yaşamın kolaylaşacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, son model arabaya sahip olacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın kolyenin kopmasını gördüyseniz:

  • Belli iş ya da projelerin tamamlanması ya da belli hedeflere ulaşılması anlamında kendinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında altın kolyeler takmak büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında altın kolye kırıldığını görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolye altın görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine işarettir.

Kahve falında altın renginde kolye görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın kolye vermek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına alamet eder.

Kahve falında altın kalpli kolye görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın kolye bozdurmak iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz altın kolye takmak istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir