AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dedesinin mezarını görmek

Kahve falında ölmüş dedesinin mezarını görmek

Kahve falında ölmüş dedesinin mezarını görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş dedesinin mezarını gördüyseniz:

  • Ne kadar çok bilgi toplarsanız o kadar kolay karar verebilirsiniz.

Kahve falında dedemin mezarını görmek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedemin mezarını görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında dedesinin mezarını kazmak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dedesinin mezarını görmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dedenin mezarını görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük bir acı duyacağına yorulur.

Kahve falında dede mezarı görmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş dedenin mezarını görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş dedesinin mezarını görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir