AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolye denemek

Kahve falında kolye denemek

Kahve falında kolye denemek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına işarettir.

Kahve falında kolye denemek gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın, ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında kolye denemek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine inanılır.

Kahve falında şapka denemek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, rızkından olacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik denemek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına işarettir.

Kahve falında kol saati denemek fal sahibinin işlerinin açılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli ayakkabı denemek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, yürek yakan biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının ayakkabısını denemek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında alyans denemek yapacağı o işi onaylamayacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine işarettir.

Kahve falında mağazada elbise denemek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir