AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayakkabısını denemek

Kahve falında başkasının ayakkabısını denemek

Kahve falında başkasının ayakkabısını denemek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, övgü dolu sözler duyacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının ayakkabısını denemek gördüyseniz:

  • Maddi anlamda risk almamakta fayda var.

Kahve falında ayakkabı denemek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabılar denemek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı ayakkabı denemek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında renkli ayakkabı denemek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında yeni ayakkabı denemek tatsızlıkların yaşanacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz ayakkabı denemek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında çok ayakkabı denemek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, borç ödemeye delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayakkabısını denemek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir