AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik denemek

Kahve falında gelinlik denemek

Kahve falında gelinlik denemek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, istenmeyen olayların olacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik denemek gördüyseniz:

  • En ufak detayı kaçırmamanızda fayda var.

Kahve falında gelinlik denemek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlikler denemek belalı insanlara denk geleceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz gelinlik denemek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kot pantolon denemek kazancın katlanacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında çok ayakkabı denemek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni bir elbise denemek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı elbise denemek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, eş ve evlat sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında etek denemek ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir