AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşe doğru uçmak

Kahve falında güneşe doğru uçmak

Kahve falında güneşe doğru uçmak bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, moralinin düzeleceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine delalettir.

Kahve falında güneşe doğru uçmak gördüyseniz:

  • Kendinizi tanıtmak veya göstermek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında güneşe doğru uçmak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bolluk içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında güneşe doğru namaz kılmak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında güneşe doğru yürümek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güneşe doğru koşmak iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, başarılarının katlanacağına rivayet eder.

Kahve falında aya doğru uçmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, geçecek güzel bir ömre delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne doğru uçmak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camiye doğru uçmak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında havaya doğru uçmak sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir