AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda kurt görmek

Kahve falında kolunda kurt görmek

Kahve falında kolunda kurt görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda kurt gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeye hazır olmanız durumunda özel yaşamınızda ya da iş hayatınızda kazanacaklarınız olabilir.

Kahve falında kolundan kurt çıktığını görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolundan kurtçuk çıktığını görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kolunda kurt görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karın içinde kurt görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalet eder.

Kahve falında küçük kurt öldürmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurt ve kuzu görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kurt olarak görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlarla savaşmak hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir