Kahve falında kendini kurt olarak görmek

Kahve falında kendini kurt olarak görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, ilişkiye huzurun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kurt olarak gördüyseniz:

  • Yani kimseden yardım istemeden kendi çabalarınızla bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında kurt böceği görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına tabir olunur.

Kahve falında kulakta kurt görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, onların güvenini sarsacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurt eti görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında yemekten kurt çıkması görmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kurtlu çorba yemek koyu muhabbette kalacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına işarettir.

Kahve falında evde küçük kurt görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında elmanın içinde kurt görmek tartışmaların kavgaya döneceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tenya kurdu görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir