AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda iğne görmek

Kahve falında kolunda iğne görmek

Kahve falında kolunda iğne görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunda iğne gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında koldan iğne vurulmak bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında koldan iğne olmak uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koluna iğne vurulduğunu görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında koldan iğne çıkarmak bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koluna iğne yapıldığını görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında koluna iğne yapmak maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunda iğne görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, parasının her geçen gün artacağına delalet eder.

Kahve falında koluna iğne yaptırmak büyük sıkıntılar içine gireceğine, ters giden işlerin normale döneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir